Αρχική / Όλοι οι προορισμοί / Τολό / Προσφορές / Swan Paradise Tolo

Swan Paradise Tolo Τολό, Αργολίδα

2 Ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
2 άτομα Standard Room
έως 30/09/2025
Κοντά στην Παραλία!
ΑΜΕΣΗ Online κράτηση
από €60 * ελάχιστη τιμή περιόδου
Οικογενειακά δωμάτια
Free WiFi
Επιτρέπονται τα Κατοικίδια κατόπιν αιτήματος
Δημόσιος Χώρος Στάθμευσης
Κοντά στην Αθήνα
Επέτειος
Γενέθλια

Online κράτηση έως 30/09/2025

Ξεκινήστε την αναζήτηση σας από εδώ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο κάνεις on line την κράτησή σου. Επίλεξε πόσα άτομα είστε, καθώς και ημερομηνία check in και check out και προχώρα στην κράτησή σου. Εάν χρειαστείς βοήθεια μη διστάσεις να μας καλέσεις στο 210 3008860. Εναλλακτικά, συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα και θα σε καλέσουμε εμείς!

  • Διαμονή Μόνο

Παροχές Ξενοδοχείου

  • Wi-Fi
  • Κλιματισμός
  • Ψυγείο
  • Βραστήρας
  • Smart TV
  • Σεσουάρ μαλλιών
  • Πετσέτες
  • Προϊόντα περιποίησης
  • Κουτί πρώτων βοηθειών
  • Σίδερο και Σιδερώστρα
  • Απλώστρα για ρούχα

Ξενοδοχείο - Swan Paradise Tolo

Διεύθυνση: Σέκερη 7 Τολό, 21056 Αργολίδας

To Swan Paradise βρίσκεται στο πανέμορφο Τολό της Αργολίδας! Μόλις 30 μέτρα από την αμμώδη παραλία, το κατάλυμα προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην κρυστάλλινη θάλασσα και τη χρυσαφένια άμμο, καθιστώντας το ιδανικό για ξεκούραση και απόλαυση.

Η πανέμορφη παραλία κοντά στο Swan Paradise Tolo προσφέρει ξαπλώστρες, ομπρέλες και δυνατότητες για θαλάσσια σπορ, όπως windsurfing, κατάδυση, θαλάσσιο σκι, κανό, ενοικίαση μικρών σκαφών και θαλάσσια ποδήλατα.

Το κατάλυμα διαθέτει 5 τύπους δωματίων, άψογα διακοσμημένων και εξοπλισμένων με όλες τις ανέσεις, όπως αυτόνομο κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, ψυγείο και δορυφορική τηλεόραση. Κάθε δωμάτιο, ανάλογα με τον τύπο, διαθέτει μπαλκόνι με μερική θέα στη θάλασσα ή το βουνό και μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 6 άτομα, είτε ζευγάρια, οικογένειες είτε παρέες φίλων.

Το κατάλυμά βρίσκεται κοντά σε εστιατόρια, beach bars, καφετέριες και στη νυχτερινή ζωή, προσφέροντας όμως ταυτόχρονα ένα χαλαρό και γαλήνιο περιβάλλον. Τα δωμάτια συνδυάζουν την άνεση και τη λειτουργικότητα, εξασφαλίζοντας άνετο ύπνο και ξεκούραστη διαμονή για όλους τους επισκέπτες.

Εκτός από τη χαλάρωση στην παραλία, η περιοχή προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων για όλα τα γούστα. Για τους λάτρεις της φύσης, το Τολό διαθέτει μοναδικά τοπία και γραφικά μονοπάτια που οδηγούν σε κρυμμένες ακρογιαλιές. Απολαύστε την πανέμορφη θέα και την ηρεμία της πεζοπορίας, εξερευνώντας αυτά τα μονοπάτια και ανακαλύπτοντας την άγρια ομορφιά της περιοχής.

Η τοποθεσία είναι ιδανική για μια απόδραση από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινής ζωής. Με εύκολη πρόσβαση με το αυτοκίνητο από την Αθήνα, μπορείτε να αφήσετε πίσω σας το άγχος και να χαλαρώσετε στο ήσυχο περιβάλλον του Τολού.

Αριθμός αδείας : 1084779

Δεν βρήκες την ημερομηνία που θέλεις;
Πες μας τι ψάχνεις και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε.
Δες τι άλλο υπάρχει στην ίδια περιοχή
Βρες ξενοδοχεία με προσφορές σε κοντινή απόσταση
Αναζήτησε προσφορές στην ίδια τιμή
Δες και άλλες προσφορές που κυμαίνονται στην ίδια περίπου τιμή